AC Horsens er ude af pokalen efter sen scoring i Aarhus


16. december 2020

AC Horsens og AGF stod overfor hinanden i fjerde runde af Sydbank Pokalen, og det var hjemmeholdet, der kunne juble over avancement til kvartfinalerne med en 1-0 sejr. Frederik Tingager afgjorde kampen med et hovedstødsmål kort før tid.

Det var en meget jævnbyrdig affære, og det brændte for første gang på foran AGF-målet i det niende minut, da Jesper Juelsgård var tæt på at sende bolden i eget net i forbindelse med et indkast til AC Horsens. Kort efter havde Patrick Mortensen arm på bolden, men dommerens fløjte var tavs, og dermed måtte ”de gule” se langt efter den store mulighed fra 11 meter-pletten.

I det 22. minut banede flot forarbejde af Kjartan Finnbogason, Agust Hlynsson og Hallur Hansson vejen for en mulighed for Lirim Qamili, der var stukket i dybden. Han forsøgte at prikke bolden forbi målmanden, men det lykkedes ikke.

Lige inden pausen trak Gift Links ind fra højre side og sendte bolden mod det lange hjørne, men heldigvis på den forkerte side.

AGF havde bolden mest i 2. halvleg, og gæsterne lurede på omstillinger. Kampens afgørelse faldt i det 87. minut, da Frederik Tingager steg til vejrs og pandede gæsterne i front.

Efterfølgende kastede AC Horsens alt frem og det førte til afslutninger fra Kjartan Finnbogason og Casper Tengstedt, men ingen af dem kunne passere Grabara.

AC Horsens spiller årets sidste kamp søndag den 20. december klokken 20.00, når Brøndby IF gæster CASA Arena Horsens.

AGF – AC Horsens 1-0 (0-0)
1-0 Frederik Tingager (87.)

AC Horsens: Delac, Frantsen, Riisgaard Jensen, Gomez, Ludwig (Kiilerich, 64.), Lange, Hallur, Gemmer (Tengstedt, 75.), Hlynsson (Prip, 74.), Finnbogason, Qamili (Brajanac, 64.).

AGF: Grabara, Munksgaard (Jevtovic, 86.), Tingager, Juelsgård, Højer, Hvidt, Poulsen, Grønbæk, Links (Thorsteinsson, 80.), Blume (Diks, 70.), Mortensen.

Advarsel, AC Horsens: Hlynsson (49.), Gemmer (65.)

Advarsel, AGF: Ingen.

Dommer: Jens Maae