AC Horsens blev straffet hårdt i forårspremieren


2. februar 2021

Forårspremieren var imødeset med stor spænding efter en god opstart af AC Horsens, men det blev ikke en god oplevelse set med gule briller, for Randers FC vandt med 3-0.

Cheftræner Jens Berthel Askou gav debut til Nikolas Dyhr og comeback til Søren Reese, der begge var i startopstillingen.

Ligesom holdkammeraterne kunne de se måltavlen rykke sig allerede efter en håndfuld minutter, og det var efter en situation, hvor man savnede konsekvens hos de sortklædte gæster. Randers FC skabte overtal, da Mathias Greve førte bolden frem, og han sendte sikkert bolden i kassen. Blot fem-seks minutter senere scorede hjemmeholdet igen, og det var Vito Hammershøj-Mistrati, der smækkede bolden i det lange hjørne og over Matej Delac – en kandidat til årets mål.

AC Horsens arbejdede sig godt ind i kampen, og Louka Prip havde et par gode afslutninger, uden at det dog gav bonus. Der var tegning til flere gode angreb, og AC Horsens formåede at sende mange bolde i feltet, men den sidste kvalitet og skarphed manglede.

Det gjorde Marvin Egho også i det 41. minut, da han afsluttede fra tæt hold, men Matej Delac var på plads. Minuttet efter serverede Nikolas Dyhr et godt indlæg for Nicolai Brock-Madsen, der headede lige forbi stolpen.

AC Horsens var også godt med efter pausen, men fik en mavepuster i det 58. minut, da Al-Hadji Kamara sendte bolden i nettet. I første omgang blev målet annulleret på grund af offside, men efter gennemgang på VAR blev målet godkendt.

AC Horsens havde herefter et par hæderlige forsøg fra Louka Prip, Hallur Hansson og Jannik Pohl, men desværre blev det ikke til gule mål i dag.

AC Horsens spiller forårets første hjemmekamp søndag den 7. februar klokken 16.00, når ”de gule” får besøg af FC København.

Randers FC - AC Horsens 3-0 (2-0)
1-0 Mathias Greve (5.)
2-0 Vito Hammershøj-Mistrati (11.)
3-0 Al-Hadji Kamara (58.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Buus, 84.), Kiilerich, Ludwig (Hlynsson, 72.), Reese, Dyhr, Jacobsen, Hansson, Thorsen (Pohl, 62.), Brock-Madsen, Prip (Brajanac, 84.).

Randers FC: Carlgren, Kallesøe, Graves (Piesinger, 80.), Marxen, Kopplin, Greve, Hammershøj-Mistrati, Lauenborg, Kehinde (Klysner, 69.), Egho (Sambou, 80.), Kamara.

Advarsel, AC Horsens: Brajanac (89.)

Advarsel, Randers FC: Kallesøe (19.), Graves (34.), Lauenborg (79.), Sambou (90.)

Dommer: Sandi Putros

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.