75 gode minutter rakte ikke til point


28. april 2014

AC Horsens’ unge reserveligamandskab leverede 75 rigtig gode minutter i dagens kamp mod Silkeborg IF, men luften gik ud af talenterne mod slutningen af kampen, og ”De Gule” tabte 4-1.

Værterne lagde et godt pres i starten af kampen og kom derigennem frem til løse chancer og standardsituationer. Det var netop en standardsituation, der førte til kampens første mål, da Tobias Salquist headede et hjørnespark i kassen efter fem minutter.

Målet ændrede dog ikke ved, at AC-spillerne havde en rigtig god boldomgang, presspillet fungerede fint, og der blev arbejdet hårdt. Prøvespilleren Jesse Klug udlignede i det 55. minut på godt forarbejde af Mikkel Agger, der satte backen og strøg til baglinjen på højrekanten, hvorfra han spillede skråt bagud til Klug, der ikke svigtede ved forreste stang.

Silkeborg kom foran 2-1 på et langskud fra 40 meter i det 66. minut, og den scoring gjorde ondt på AC-spillerne. Der var flere U19-spillere på banen, og de spillede fuld tid i går, så de blev godt møre, som kampen skred frem. Desværre betød det, at der blev slækket på organisationen, og presspillet fungerede heller ikke optimalt, og hjemmeholdet scorede yderligere to gange efter to dybe løb.

Ærgerligt for ”De Gule”, der havde spillet sæsonens bedste i de første 75 minutter, og nederlaget blev unødvendigt stort.

Niclas Balleby viste igen sine evner på den centrale midtbane, hvor han var sikker på bolden, god i presspillet og tog sine raids med omtanke. Mikkel Agger arbejdede hårdt, tog de gode dybdeløb og krydrede det med en assist. I midterforsvaret var der ros til Mathias Damgaard, der tog mange rigtige beslutninger defensivt og offensivt.

AC Horsens’ startopstilling:
Thomas Villadsen
Jeppe Svenningsen, Nabil Aslam, Mathias Damgaard, André Givskov
Nicklas Sørensen, Martin Thomsen, Niclas Balleby, Malthe Boesen
Mikkel Agger, Jesse Klug

Indskiftninger:
46. Joakim Momme (Nabil Aslam)
46. Okan Özdemir (Malthe Boesen)
58. Emil Nielsen (Jesse Klug)
62. Martin Petersen (Niclas Balleby)
71. Emil Christensen (Mathias Damgaard)

Foto: badenfoto.dk