2-2: AC Horsens sætter ét point ind på kontoen


16. juni 2020

AC Horsens var både bagud og foran i dagens kamp mod Esbjerg fB, og det lignede en gul sejr mod slutningen af kampen, men Esbjerg fB udlignede i det 81. minut.

Gæsterne fra Esbjerg rykkede på måltavlen i det 12. minut, da Mohammed Dauda sled sig fri og udplacerede en chanceløs Matej Delac. Dauda var på spil igen senere i halvlegen, da han førte an i en omstilling, men Peter Nymann og Jonas Gemmer leverede et fremragende tilbageløb.

Michael Lumb var en kilde til evig uro og tilkæmpede sig flere hjørnespark i venstresiden. I det 37. minut fik han netmaskerne til at blafre. Jonas Gemmers hjørnespark landede ved bageste stang, hvor Alexander Ludwig ved baglinjen serverede bolden for Lumb, og han kvitterede ved at sende den i kassen.

Syv minutter inde i 2. halvleg var Lumb også med i 2-1 målet, da han sendte en bold ind i panden på Okosun, og han headede den flot i mål.

Herefter var AC Horsens i fin kontrol, og det resulterede blandt andet i et par fine afslutninger af Prip, men Esbjergs Kauko og Dauda viste også tænder i den anden ende.

Ni minutter før tid udlignede Joni Kauko til 2-2, og det blev også kampens resultat.

AC Horsens spiller kamp igen allerede på lørdag den 20. juni klokken 13.00, når ”de gule” møder Randers FC på CASA Arena Horsens.

AC Horsens – Esbjerg fB 2-2 (1-1)

0-1 Mohammed Dauda (12.)
1-1 Michael Lumb (38.)
2-1 Ayo Simon Okosun (52.)
2-2 Joni Kauko (81.)

AC Horsens: Delac, Nymann (Thorsen, 46.), Kiilerich, Ludwig, Lumb, Prip, Jacobsen, Okosun, Gemmer, Hansson (Therkildsen, 72.), Brock-Madsen (Masovic, 72.).

Esbjerg fB: Mannone, Brinch, Austin, Reese, Conboy, Sørensen, Parunashvili (Larsen, 73.), Kauko, Kurzawa, Yakovenko (Erceg, 57.), Dauda (Soiri, 87.).

Advarsel, AC Horsens: Masovic (75.), Jacobsen (90.).

Advarsel, Esbjerg fB: Dauda (24.), Mannone (38.), Erceg (59.), Brinch (61.).

Dommer: Morten Krogh.

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.