0-3 i Silkeborg: Fantastisk indsats gav sæsonens første sejr


21. juli 2019

AC Horsens kunne sætte sæsonens første point ind på kontoen søndag eftermiddag, og der var endda tale om tre af slagsen, for Silkeborg IF blev nedlagt i egen hule.

0-3 viste måltavlen på JYSK Park, og det var en fuldt fortjent sejr til Bo Henriksens mandskab, der overmatchede værterne på energien, kvaliteten og arbejdsindsatsen.

Knivskarpe Michael Lumb gav de gulklædte gæster en drømmestart, da han hakkede bolden ind i det lange hjørne efter kun godt tre minutters spil, og efter et kvarter var Hallur Hansson tæt på at øge til 0-2, men hans skud strøg lige forbi stolpen.

I det 21. minut kom kampens andet mål, og det var Nicolai Brock-Madsen, der steg til vejrs og headede bolden ind bag Silkeborg-målmanden. Michael Lumb var tæt på at score igen i det 32. minut, og afslutningen fejlede absolut ingenting, men målmanden var på plads.

Jonas Thorsen var tæt på at give AC Horsens en drømmestart på 2. halvleg, da han efter et to-spil med Michael Lumb headede på mål, men bolden strøg lige over.

Nicolai Brock-Madsen lukkede kampen i det 51. minut, da han var først over en ripost fra målmanden, og dermed lukkede han reelt kampen. Det var Jonas Thorsen, der forsøgte sig med et skud.

Peter Therkildsen kunne have scoret sit første mål i AC Horsens-trøjen i overtiden, men han missede det store tilbud.

Kampen havde mange højdepunkter set med gule briller, og et af dem kom i det 90. minut, da Matthias Præst fik superligadebut. Præst var stærkt spillede på U19-holdet i sidste sæson og blev rykket op i superligatruppen op til denne sæson.

Her kan du læse, hvad Horsens Folkeblad har skrevet om opgøret.

AC Horsens spiller igen på lørdag den 27. juli klokken 17.30 mod FC København på CASA Arena Horsens. Klik her for at købe billet til kampen.

Silkeborg IF – AC Horsens 0-3 (0-2)
0-1 Michael Lumb (4.)
0-2 Nicolai Brock-Madsen (21.)
0-3 Nicolai Brock-Madsen (51.)

AC Horsens: Lansing, Nymann, Kiilerich, Nilsen, Lumb, Prip, Jacobsen, Hansson, Thorsen (Kortegaard, 82.), Brock-Madsen (Præst, 90.), Frantsen (Therkildsen, 80.).

Silkeborg IF: Hedvall, Crone, Jakobsen, Ibsen, Møller, Vallys (Maholli, 46.), Lesniak (Nambishi, 66.), Madsen, Okkels, Rochester (Holten, 76.), Schwartz.

Advarsel, AC Horsens: Ingen

Advarsel, Silkeborg IF: Crone (61.), Ibsen (70.)

Tilskuere: 3.535

Dommer: Sandi Putros

Klik her for at se statistik fra kampen på superliga.dk

Foto: Charlotte Adsbøl