U19: Skuffende med kun ét point i Aalborg


6. april 2021

U19-mandskabet fik mandag 1-1 med sig hjem fra Aalborg, da Anton Gelvad fik udlignet AaBs føringsmål fra første halvleg.

AaB sad i 1. halvleg meget på spillet, og de valgte at presse højt på gæsterne, som prøvede at spille sig fri af presset. Det medførte en fin mulighed til Andreas Lassen, som dog sparkede forbi hjemmeholdets mål.

Kort efter havde AaB et fint forsøg, men bolden susede lige forbi. Andreas Lassen forsøgte sig nok engang. Denne gang havde Lassen set, at hjemmeholdets keeper var langt ude, men hans distancespark strøg lige forbi.

Det var hjemmeholdet, som først kom på tavlen. Et skidt pres for gæsterne satte hjemmeholdet afsted, og et indlæg til Oliver Ross ved bagerste stang bragte hjemmeholdet i front.

I 2. halvleg bed gæsterne mere fra sig. Lassen sparkede lige på hjemmeholdets keeper, men afslutningen manglede saft og kraft. AaB havde flere tilløb til chancer, men ofte løb det ud i sandet.

20 minutter før tid bragte Anton Gelvad balance i regnskabet, da Asp flot spillede bolden på tværs til en fremstormende Gelvad, som kom helt nede fra venstreback.

Udligningen frustrerede hjemmeholdet, og de kastede flere spillere frem, hvilket gav gode betingelser for gæsterne, og 10 minutter før tid burde Lassen have bragt gæsterne foran, men han måtte se sin afslutning tage stolpen. Samme Lassen fik en pæn mulighed kort før tid, men hjemmeholdets målmand reddede flot, og derfor endte det hele lige.

Vi snakkede med cheftræner Christian Hansen efter kampen:

- Vi er skuffede over ikke at vinde i dag, når man ser på de to store muligheder, vi har til sidst. Men ellers er der igen mange fine ting, som vi kan arbejde videre på. Blandt andet har vi haft meget fokus på spillet med bolden, og der var flere fine tegninger. Der er også stadig en masse ting, som vi skal gøre bedre, og det skal vi have analyseret på, når vi kommer hjem. Pointet bekræfter os i, at vi er på rette vej, og der var flere af drengene i dag, som leverede på et godt niveau. Især David Kruse var god, slutter Hansen.

AaB - AC Horsens 1-1 (1-0)
22’ - 1-0 - Oliver Ross
72’ - 1-1 - Anton Gelvad (Mark Asp)