U19: Mandfolkeindsats gav sejr over Lyngby

29. april 2021

AC Horsens’ U19-mandskab besejrede onsdag aften Lyngby med 2-1. Gæsterne mødte op med en håndfuld spillere, som har indgået i Lyngbys førsteholdstrup i den seneste periode, og blandt andet fik gæsternes Alexander Petræus debut, da Lyngby vandt 3-1 i superligakampen 18. april.

Det var dog hjemmeholdet, som kom stærkt ud, og især Andreas Lassen var foregangsmand for et aggressivt hjemmehold, og kampen foregik generelt i et højt tempo.

Efter 15 minutter sparkede Andreas Lassen også hjemmeholdet foran, da Alem Sabic fik snittet et hjørnespark videre, og så kunne Lassen score til 1-0.

Det gav hjemmeholdet momentum, og det næste hjørnespark var Viktor Øhlenschlæger tæt på at sparke ind, men det efterfølgende hjørnespark stangede Johan Kiilerich ind til 2-0.

Gæsterne viste ved flere lejligheder, hvorfor de ligger i toppen af Ligaen, og deres tekniske niveau kom flere gange til udtryk.

Der skulle alligevel et hjørnespark til, før Lyngby fik bragt sig ind i kampen igen.

Gæsterne havde et par nærgående forsøg i 1. halvleg, men Andreas Foged stod en sindssyg flot kamp i hjemmeholdets mål, og gæsternes eneste afslutning i 2. halvleg, tog Foged sig også af.

Derfor vandt værterne 2-1, og der var selvfølgelig glæde hos cheftræner Christian Hansen:

- Det var sindssygt fedt at se det udtryk, som vi kom ud til kampen med. Vi var aggressive og fremadrettede i alt, hvad vi lavede, og det kastede en masse gode ting af sig. Vi laver to flotte mål efter hjørnespark, hvor det var godt at se, at de aftaler som vi havde lavet inden kampen også gjorde ondt på Lyngby. Vi mødte et rigtig stærkt Lyngby-mandskab, hvor flere af dem havde været med omkring deres førstehold, så det var virkelig en mandfolkeindsats, som vi er stolte af, fortæller Christian Hansen.

AC Horsens - Lyngby 2-1 (2-1)
15' 1-0 - Andreas Lassen (Alem Sabic)
19' 2-0 - Johan Kiilerich (Mathias Madsen)
29' 2-1 - Thor Høholt