U19: God slutspurt var tæt på at udløse point

18. maj 2021

U19 tabte lørdag 2-1 til Randers. Gæsterne kom med selvtillid i bagagen efter deres flotte 2-1 sejr sidste fredag ude mod FC Midtjylland, og allerede efter 9 minutter bragte de sig også foran, da de på en omstilling stak afsted og scorede til 1-0.

Første halvleg var generelt med hjemmeholdet mest på bolden, mens gæsterne var giftige på omstillinger, og Anders Hoff måtte ved et par lejligheder diske op med store redninger. Blandt andet blev gæsternes Laurs Skjellerup spillet alene igennem, men Hoff i målet tog sig af afslutningen.

I den anden ende havde Joachim Nielsen et forsøg udefra, mens der ved flere lejligheder var optræk til muligheder, men de løb ofte ud i sandet.

I den anden ende sluttede Randers bedst af, men Fillip Bundgaard sparkede bolden over mål.

Fra 2. halvlegs start lagde hjemmeholdet et større tryk, og Frederik Frandsen havde en stor mulighed med hovedet, men han måtte se sin afslutning blive reddet.

Efter en lille time slog Randers til igen, da en omstilling igen blev farlig, og Laurs Skjellerup kunne igen score. Den sidste halve time var indianerfodbold, og det gav flere store chancer til begge hold. Sådan en sparkede Mark Asp ind, efter flot arbejde af både Alem, Enrico og Asbjørn, og herfra var der igen chancer i begge ender.

Karl Drejer havde for gæsterne en stor chance, mens der til sidst var en triple chance. Først reddede gæsterne på stregen, inden Frederik Frandsen blev nedlagt ulovligt i feltet, og på den efterfølgende bold sparkede Mark Asp på overliggeren og ned på stolpen, og desværre røg bolden ud i spil igen. En tungt pres resulterede ikke i udligningen, og derfor kunne Randers rejse fra Horsens med alle 3 point.

Christian Hansen var ærgerlig over, at det ikke blev til point, men var heller ikke tilfreds med kampen:

- Vi spiller kampen for meget på Randers' præmisser, og de får for mange omstillinger, som de er gode til at gøre farlige. Især Laurs var god for dem i dag, og han volder os store problemer. Med bolden får vi egentlig skabt nogle fine situationer, men i dag mangler vi kvalitet, når vi når op omkring Randers' felt. Sejren til Randers var på chancer fortjent, men vores slutspurt var god, og Randers må være glade for deres keeper, som har en fantomredning til sidst på Mark Asps afslutning, slutter Hansen.

På tirsdag spiller holdet semifinale i pokalturneringen 19.00 ude mod VSK Århus, som slog Silkeborg ude i kvartfinalen.

AC Horsens - Randers FC 1-2 (0-1)
9' - 0-1 - Laurs Skjellerup
57' - 0-2 - Laurs Skjellerup
71' - 1-2 - Mark Asp (Asbjørn Gaarde)