U19: Flot indsats banede vejen for 4-1 sejr


18. april 2021

AC Horsens’ U19-mandskab sejrede lørdag 4-1 hjemme mod Sønderjyske. Allerede fra start satte ”de gule” sig på det, og Alem Sabic opsnappede bolden i et opspil fra gæsterne, men Alems træk blev for langt. 

Kort efter servicerede David Kruse flot Alem igen, men Alem tordnede bolden lige forbi.

Generelt sad hjemmeholdets stort på kampens indledning, og der var flere gange optræk til scoring.

Gæsterne havde efter 11 minutter deres første nærgående forsøg, men bolden strøg lige udenom Anders Hoffs mål, og Hoff stod endnu engang en stærk kamp.

Efter 16 minutter spillede Enrico Singh smart Joachim Nielsen i dybden, og han kunne igen finde Alem Sabic inde foran mål, og denne gang fik Alem nettet til at blafre.

Det gav hjemmeholdet momentum, og der var flere fine takter. Dog skulle vi helt hen til 1 minut før pausefløjtet, før Mathias Madsen slog et knivskarpt indlæg ind i feltet, som Alem Sabic kæmpede bravt med Sønderjyskes midterforsvar om, og desværre for Sønderjyske-forsvareren, kom han til at lave selvmål.

Fra 2. halvlegs start blev David Kruse skiftet ud, og hjemmeholdet tog et lidt lavere udgangspunkt, men var konstant farlige på omstillinger, og Viktor Øhlenschlæger scorede 3-0 målet - en sand perle, hvor Viktor driblede bolden ind i banen, og lagde dernæst bolden over i det lange hjørne.

Gæsterne fik overladt bolden en del i fase 1 og 2, uden at det for alvor blev farligt - dog sparkede Isak Jensen bolden flot op i hjørnet efter et langskud, men kun for at se Mark Asp kort tid efter servere bolden for Asbjørn Gaarde, som hamrede bolden i mål til stillingen 4-1.

Cheftræner Christian Hansen havde følgende at sige efter kampen:

- Der var flere gode præstationer i dag. Vi havde snakket meget om at have det rigtige udtryk på banen og få flere lag i vores spil, så vi kunne sætte spidskompetencerne op hos den enkelte - det synes jeg vi lykkes fint med i dag, fortæller Christian Hansen og fortsætter:

- Derudover er jeg glad for at se, at vi har flere spillere, som individuelt rykker sig. Joachim Nielsen bliver bare bedre og bedre for hver kamp, han spiller lige nu. Viktor scorede for anden kamp i træk, og i dag laver han et fantastisk mål. Hoff i målet arbejder stenhårdt på at blive mere verbal og fylde mere, hvilket jeg virkelig synes ses i kampene. Der var flere gode præstationer i dag, og til trods for at vi har set, at der er lang vej op til top 3 klubberne, så har vi fået point ude mod AaB (nummer 5) og nu slået Sønderjyske klart. Vi lægger på, og det er tilfredsstillende at se, slutter Christian Hansen.

AC Horsens - Sønderjyske 4-1 (2-0)
16’ - 1-0 - Alem Sabic (Joachim Nielsen)
44’ - 2-0 - Victor Vasquez (selvmål)
62’ - 3-0 - Victor Øhlenschlæger (Andreas Lassen)
70’ - 3-1 - Isak Jensen
79’ - 4-1 - Asbjørn Gaarde (Mark Asp)