U15: Mistede sejren i slutminutterne


21. april 2021

AC Horsens U15 drenge var lørdag igen i kamp, og modstanderen var SønderjyskE, der kunne rejse hjem med en 3-2 sejr sikret i de sidste minutter.

De gule talenter bragte sig hurtigt foran efter 4 minutter, en omstilling hvor Jonathan Villefrance sætter bolden hurtig i gang på Søren Albrecht, der fuldstændig oversprinter sin direkte modstander og spiller bolden på tværs til Christian Atzen, der sikkert scorer.

Efter 26 minutter begår AC Horsens’ Gustav Bruun straffespark, som SønderjyskE sikkert eksekverer til 1-1.

Efter 65 minutter bliver vi vidne til det måske bedste mål på CASA Arena Horsens i denne forårssæson.

Victor Kokholm spiller Asmund Hauch uden for feltet, og han sparker let og elegant bolden helt op i trekanten og bringer hjemmeholdet foran 2-1 med 15 minutter igen.

3 minutter før slutfløjtet scorer SønderjyskE efter to hjørnespark hvor AC Horsens defensiven simpelthen ikke er kyniske nok og vinder dermed 3-2.

Assistenttræner Frederik van Deurs så kampen således:

- Det er virkelig en dårlig følelse, man står med her lige efter kampen. Vi smider en sejr blot 3-4 minutter før tid, hvilket selvfølgelig gør rigtig ondt lige nu. Havde vi forsvaret 2-1 føringen hjem, stod vi selvfølgelig med en helt anden følelse lige nu. På bolden skal vi holde os mere til gameplanen i sådan en kamp og turde spille mere mod et SønderjyskE-hold som vi møder i dag, lyder det fra Frederik van Deurs.