U15-holdet mødte overmagten 2. påskedag


6. april 2021

AC Horsens’ U15-drenge spillede mandag deres første turneringskamp i år ude mod Brøndby IF, og det blev desværre til et 6-0 nederlag. AC Horsens havde det svært kampen igennem mod et velspillende Brøndby-hold, som også fører U15 Ligaen suverænt.

Brøndby bragte sig hurtigt foran 2-0, og dermed var det op ad bakke for U15-holdet, der i de efterfølgende 15 minutter formåede at sætte en nogenlunde periode sammen, hvor presset var mere afstemt, hvilket kastede enkelte muligheder af sig, desværre uden udbytte. Brøndby scorede 2 hurtige mål inden første halvlegs slutfløjt.

Fra 2. halvlegs start var kampen reelt lukket, men de gule drenge formåede alligevel at løfte deres spil og levere en bedre præstation end i 1. halvleg. Enkelte tilspillede chancer blev ikke udnyttet, og BIF fik sat yderligere 2 scoringer på tavlen og fuldendte en flot præstation og snuppede 3 fortjente point.

Cheftræner Anders Wittorff havde følgende kommentar efter kampen:

- Vi møder i dag rækkens suveræne nummer 1 som endnu ikke har tabt en kamp i denne sæson. Vi taber 6-0, og det er vi selvfølgelig langt fra tilfredse med. Sådanne oplevelser er aldrig sjove, men for mig er det vigtigste, at vi formår at hive noget læring med fra sådan en oplevelse. Vores udtryk er på flere parametre ikke godt nok i dag, og det er vi nødt til at sikre er bedre frem mod næste opgave. Vi ved, at når vi præsterer på et højt niveau både mentalt og fodboldmæssigt, så kan vi være med i alle kampe og derved også give os selv muligheden for at slå alle hold, men det formår vi slet ikke i dag. Nu skal vi have evalueret kampen, se noget video og så skal vi sørge for løfte os individuelt og som hold frem mod lørdag, hvor vi møder FC København. Det glæder vi os til, og jeg er overbevist om, at vi kommer til at se et helt andet AC Horsens-hold, siger Wittorff.