Tre mål rakte ikke til sejr over Vejle

30. april 2021

AC Horsens mødte Vejle Boldklub fredag eftermiddag og spillede en fremragende i perioder, hvilket resulterede i en 3-0 føring, men desværre kom gæsterne stærkt igen og udlignede til 3-3 i slutminutterne. Det uafgjorte resultat betyder, at AC Horsens rykker ud af 3F Superligaen og må indstille sig på en tur i 1. division i den kommende sæson.

Kampen begyndte jævnbyrdigt uden nævneværdige chancer til de to mandskaber, men AC Horsens begyndte at æde sig ind i kampen. I det 19. minut iscenesatte Louka Prip et flot angreb, da han sendte bolden ud til Buus, der afleverede retur, og Prip kunne med hårtoppen dirigere bolden videre til Brajanac, der trykkede af, men hans skud blev blokeret til hjørnespark.

I det 21. minut var Louka Prip i centrum igen, da han blev fældet i feltet. I første omgang vinkede Sandi Putros afværgende, men han pegede alligevel på pletten tre minutter senere efter VAR-gennemgang. Prip tog selv ansvar og fintede Brunst til sin egen venstre side, inden han placerede bolden modsat.

Lige inden pausen måtte gæsterne igen bruge ulovlige midler for at stoppe en storspillende Prip, og denne gang pegede Putros på pletten uden at rådføre sig med VAR. Prip scorede igen fra pletten, og denne gang placerede han bolden til sin egen venstre side. Målmanden valgte den rigtige side, men kunne ikke forhindre scoringen.

2. halvleg kom hæsblæsende i gang, og allerede i det første minut tacklede Lirim Qamili bolden fra en modstander i feltet, men keeperen stod i vejen. Syv minutter senere var Qamili anderledes sikker i afslutningen, da han opsnappede bolden fra Ramadani uden for feltet og smækkede den ind bag keeperen. Fire minutter senere var 4-0 målet kun få centimeter væk, da flot spil af Nikolas Dyhr og Louka Prip banede vejen for en chance til Hallur Hansson, men bolden prellede af på stolpen.

Vejles German Onugkha reducerede efter hjørnespark i det 63. minut, og han reducerede igen med et hovedstød fem minutter før tid. Desværre fuldendte han sit hattrick i slutminutterne, da han scorede tæt under mål.

Alt i alt en forfærdelig dag på CASA Arena Horsens, hvis man har et gult hjerte.

AC Horsens skal i kamp igen søndag den 9. maj, når det gælder opgøret mod Lyngby på udebane.

AC Horsens – Vejle 3-3 (3-0)
1-0 Louka Prip (26.)
2-0 Louka Prip (45.)
3-0 Lirim Qamili (52.)
3-1 German Onugkha (63.)
3-2 German Onugkha (85.)
3-3 German Onugkha (90.)

AC Horsens: Stankovic, Buus (Frantsen, 78.), Kiilerich, Reese, Ludwig, Dyhr (Nymann, 69.), Gemmer, Hansson, Prip, Qamili (Tengstedt, 69.), Brajanac (Brock-Madsen, 78.).

Vejle: Brunst, Yamga (Gundelund, 60.), Kolinger, Kocacic, Bengtsson, Ezatolahi, Sousa, Mucolli, Ramadani (Hetemi, 60.), Engel (Onugkha, 50.), Ekitike.