Manglende effektivitet kostede sejren

10. maj 2014

AC Horsens spillede i bund og grund en rigtig god kamp mod FC Fredericia her til aften, men effektiviteten manglede de sidste procenter, og derfor sluttede opgøret 1-1. Jesper Luth bragte gæsterne i front i det 19. minut, og André Bjerregaard udlignede i det 47. minut.

”De Gule” satte sig på kampen fra første fløjt og havde bolden mest, men det var FC Fredericia, der kom på måltavlen først, hvilket absolut ikke lå i luften. Sebastien Ibeagha begik straffespark på Jesper Luth, og Luth scorede sikkert til højre for Lasse Heinze, der valgte den modsatte side. AC-spillerne kørte ufortrødent på, og et minut senere brændte det på foran Fredericia-målet, da André Bjerregaard var tæt på at nå foran sin oppasser, men gæsterne slap med skrækken. Det gjorde de også fire minutter senere, da André Bjerregaards afslutning ramte keeperen og gik under ham, men bolden blev clearet.

Efter en halv times spil forsøgte Anders Randrup sig med en helflugter, der strøg forbi stolpen, og i det 32. minut måtte FC Fredericia have hjælp af træværket, da Lasse Kryger headede på kassen. Seks minutter før pausefløjtet sendte Martin Retov et godt frispark ind foran mål, hvor Erik Marxen fik hovedet på, men han headede desværre over mål.

Det var nærmest et mirakel, at FC Fredericia kunne gå til pause med en 1-0 føring.

2. halvleg var da også kun et par minutter gammel, da AC Horsens bragte balance i regnskabet. Lasse Kryger strøg til baglinjen i højre side og sendte et hårdt, fladt indlæg ind foran mål, hvor André Bjerregaard dukkede op ved bageste stang og bragede bolden op i nettaget.

Gæsterne forsøgte at svare igen med et par afslutninger i den efterfølgende periode, og Jesper Luth var tættest på efter et gennemspillet angreb, men han sendte bolden ind i et par AC-støvler.

Lasse Kryger fik en gylden mulighed for at blive matchvinder i det 66. minut, da Steffen Kielstrup sendte ham i dybden med en perfekt aflevering, men målmand Jakob Køhler blev den store i duellen og sendte bolden til hjørnespark. Hjørnesparket førte til tre AC-afslutninger, men ind ville bolden ikke. Det ville den heller ikke, da Søren Jensen forsøgte sig med et hovedstød otte minutter senere og heller ikke, da Erik Marxen forsøgte sig med et skud i det lange hjørne i det 80. minut. I det 82. minut forsøgte Troels Kløve sig med et glimrende skud, men Jakob Køhler var en god mand for gæsterne, og målet var som forhekset.

Frederik Helstrup måtte desværre lade sig udskifte i pausen på grund af et trælår.