Kryger headede et point i hus

29. maj 2014

AC Horsens har vundet 2-1 over Brønshøj Boldklub to gange i denne sæson, og i eftermiddag sluttede sæsonens tredje opgør mellem de to mandskaber 1-1 på CASA Arena Horsens.

”De Gule” kom glimrende fra land, og der var ikke spillet mange sekunder, da AC Horsens blev tilkendt et frispark på Brønshøjs banehalvdel. Thomas Kortegaard sendte det ind i feltet, og Søren Jensen var ikke mange støvlenumre fra at kunne dirigere bolden, men han nåede den akkurat ikke.

Gæsterne var oppe i det gule felt for første gang i det syvende minut, og det udnyttede Emil Berggreen effektivt, da han headede Jesper Christjansens indlæg i kassen. En hård start for værterne, men Lasse Kryger var tæt på at bringe balance i regnskabet efter et kvarters spil. André Bjerregaard stod for forarbejdet, da han skar ind i banen fra venstre side og elegant prikkede bolden videre til Kryger, der sendte bolden på ydersiden af stolpen.

Brønshøj fik en stor chance for at komme yderligere foran i det 22. minut, men Lasse Heinze kom godt ud af sit mål og forhindrede Valon Ljuti i at score. AC Horsens havde tilløb til flere angreb, men den sidste skarphed manglede i indlægget, den afgørende aflevering eller afslutningen.

2. halvleg var kun fem minutter gammel, da Janus Drachmann trykkede af fra kanten af feltet, men Nicklas Dannevang afværgede, selvom det så lidt usikkert ud. Det glimrende forarbejde stod Henrik Toft og Jude Nworuh for.

Herefter fulgte en periode, hvor ingen af holdene skabte nævneværdige chancer, men ”De Gule” lignede holdet med det største overskud i det sidste kvarter. I det 77. minut fandt Esben Petersen Jude Nworuh, der lagde bolden af med brystet til Lasse Kryger, som sendte bolden lige forbi mål. 10 minutter senere gik den så ikke længere for gæsterne, og det var igen Kryger, der var i fokus. Anders Randrup sendte et perfekt indlæg til bageste stang, hvor Kryger timede opspringet og hovedstødet perfekt, og dermed udlignede han til 1-1. Jude Nworuh var tæt på at blive den helt store helt i tredje minuts overtid, da han efter en solotur afsluttede, men det flade skud strøg forbi mål.

André Bjerregaard måtte desværre forlade banen kort før pausen, og det lignede en forstrækning i læggen.