Drost og Arndal nettede i 2-1 sejr over Randers FC

23. oktober 2018
AC Horsens vandt dagens reserveligakamp mod Randers FC med 2-1, og Oliver Drost og Tobias Arndal scorede de gule mål.

Der blev arbejdet stenhårdt gennem hele kampen, men det var småt med chancer i de første 45 minutter. Gæsternes Mikael Boman fik halvlegens største chance, da bolden landede for fødderne af ham ved bageste stang, men han missede det store tilbud. Inden havde Mathias Kristensen og Oliver Drost forsøgt sig uden at nette, og Thomas Kortegaard måtte også se målmanden redde i fuld længde, da han sendte et frispark mod det lange hjørne.

Tre minutter efter pausen var det de kronjyske gæsters tur til at vise tænder, da et frispark blev knaldet på træværket.

I det 68. minut måtte Kevin Ray Mendoza stoppe Mikael Boman med ulovlige midler, og Marvin Egho scorede sikkert på det efterfølgende straffespark. Udligningen faldt i det 74. minut, da Mathias Kristensen efter en flot tur prikkede bolden videre til Oliver Drost, der tørrede sin modstander og sparkede bolden i kassen.

Tre minutter senere blev Tobias Arndal matchvinder. Thomas Kortegaard fandt Kasper Junker i dybden, og Junker gled elegant forbi sin modspiller, inden han spillede bolden skråt bagud til Arndal, der sikkert sendte bolden i mål.

AC Horsens: Kevin Ray Mendoza, Tobias Arndal, Sonni Nattestad, Thomas Kortegaard, Rune Frantsen (Matthias Præst, 46.), Hallur Hansson (William Førby, 46.), Frederik Mortensen, Oliver Drost (Frederik Jørgensen, 76.), Sebastian Avanzini, Mathias Kristensen, Kasper Junker (Thomas Rohde, 85.).