”De Gule” krigede tre point hjem

9. november 2013

AC Horsens vandt med 2-1 på Tingbjerg Idrætspark for anden gang i sæsonen, og målene blev sat ind af Jude Nworuh og Erik Marxen. ”De Gule” kom ellers bagud efter knap 20 minutters spil, men der blev kæmpet for hver eneste bold, og spillerne viste en fantastisk moral.

Regnen silede ned på Tingbjerg Idrætspark gennem hele 1. halvleg, og det satte sit præg på begivenhederne. Det polerede spil blev erstattet af massiv fight, og det slap ”De Gule” bedst fra.

Det var også gæsterne, der kom frem til kampens første store mulighed, da Lasse Kryger forsøgte sig med et hovedstød med ryggen til mål, men bolden strøg forbi kassen. Tre minutter senere var det så værternes Thomas Hansen, der headede Casper Henningsens frispark lige over mål.

Kampens første mål faldt i det 18. minut, og det var Emil Berggreen, der headede Jesper Christjansens indlæg i kassen. AC Horsens viste dog god moral og svarede godt igen med udligningen i det 23. minut. Erik Marxen satte sig godt igennem i venstre side og fandt Steffen Kielstrup, der forsøgte sig med et skud. Det blev blokeret, og det gav chancen til Janus Drachmann, hvis skud blev reddet. Jude Nworuh stak målsnuden frem på riposten og nettede til 1-1.

Jude Nworuh havde efterfølgende et par udmærkede forsøg, men uden at få netmaskerne til at blafre, og i den modsatte ende måtte Steffen Kielstrup agere redningsmand, da han på akrobatisk vis headede et forsøg væk på stregen. Kort efter landede bolden hos Emil Berggreen efter en række tilfældigheder, men han sendte heldigvis bolden forbi mål. Fem minutter før pausen blev Erik Marxen matchvinder med et skud, som Nicklas Dannevang burde have forhindret.

AC Horsens kontrollerede 2. halvleg mod et hjemmehold, der først viste tænder på indlæg i slutminutterne. Steffen Kielstrup headede bolden i mål efter et par minutters spil, men målet blev annulleret pga. et frispark dømt mod Jude Nworuh. Nworuh var i fokus igen fire minutter senere, da Janus Drachmann serverede en friløber for ham, men der blev vinket for offside.

Efter en times spil spillede Lasse Kryger bolden videre til Anders Randrup, der kom stormende i et overlap, og han forsøgte sig med et skud, der dog havnede i sidenettet. Det gjorde André Bjerregaards afslutning 10 minutter før tid også.

Hjemmeholdet pressede på mod slutningen af kampen, og det gav en række bolde ind i AC-feltet, men de gule gæster forsvarede sig godt. Danni König var tættest på med et hovedstød, men det lykkedes ikke for værterne at få point i dag.