AC Horsens vandt 4-1 over FC Midtjylland

23. august 2021

AC Horsens tog mandag eftermiddag imod FC Midtjylland på CASA Arena Horsens, og det resulterede i en glimrende indsats fra hjemmeholdets side og en 4-1 sejr.

Muamer Brajanac viste tænder allerede i det tredje minut, da han var dejligt pågående og udfordrende i feltet, og modstanderen måtte bremse ham med ulovlige midler. Aron Sigurdarson scorede sikkert fra pletten til 1-0.

Midtjyderne bragte balance i regnskabet i det 22. minut, da et indlæg blev headet i kassen fra tæt hold.

AC Horsens fortsatte dog de gode takter, og det var tæt på at give bonus 10 minutter senere, da Jannik Pohl holdt sin modstander væk og fandt Brajanac foran målet, men han måtte desværre se keeperen redde skuddet. Seks minutter senere gik den så ikke længere for FCM-keeperen. Sigurdarson prikkede bolden videre til Brajanac i højresiden, og han sendte et hårdt fladt indlæg ind foran mål, hvor målmanden akkurat fik handskerne på. Tonny Brochmann viste målnæste og sendte bolden over stregen.

2. halvleg var kun seks minutter gammel, da Brajanac endnu engang agerede fodermester og fandt Sigurdarson tæt under mål, og islændingen svigtede ikke.

Kampens sidste scoring faldt i det 77. minut, og det var U19-spilleren Angelo Nehmé, der drev gæk med FCM-defensiven og scorede til 4-1. Fremragende aktion af Nehmé, der har en fortid i det midtjyske.

Bobjerg, Wagner, Ludwig, Stagaard, Hansen (Kirkel, 46.), Brochmann (Gaarde, 75.), Hlynsson (Rosenberg, 80.), Frantsen, Brajanac, Pohl (Taranis, 46.), Sigurdarson (Nehmé, 67)