AC Horsens tilknytter Daniel Pold som individuel træner


13. april 2021

AC Horsens arbejder hele tiden på at skærpe kompetencerne på Akademiet, så de gule talenter får de bedst mulige betingelser, og nu er der godt nyt til de yngste spillere.

Daniel Pold tiltræder nemlig som individuel træner på U13 og U14 og som børnetræner på GroundCollege og ATK+ Center fra sommeren 2021.

I øjeblikket henter Daniel Pold trænererfaring som U12-træner i Horsens fS, men det bliver altså AC Horsens, der får glæde af hans kvaliteter fra sommer.

- Vi er glade for at få en træner ind, der er dygtig på de individuelle områder, og det bliver et klart løft af vores U13- og U14-segment, der kan se frem til mere individuel træning rundt om holdtræningerne. Han er dygtig til at se udviklingsområderne for den enkelte, og han er en ung træner, der har stået med et relativt stort ansvar i en tidlig alder. Han er ambitiøs og arbejder enormt hårdt for at få tingene til at lykkes, så profilen passer enormt godt ind på Akademiet, og det glæder vi os til at få gavn af, siger ungdomsudviklingstræner Kristian Høeg.

Daniel Pold har været med på sidelinjen som træner på GroundCollege og DBU-TOP Center AC Horsens gennem et par år, og han glæder sig til at få en endnu større rolle.

- Jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at blive individuel træner, for det er vildt spændende at arbejde med den enkelte spiller, og det vil give mig bedre muligheder for individuel træning, at jeg bliver en del af Akademiet om morgenen. Jeg glæder mig til samarbejdet med cheftrænerne for U13 og U14, for de er vildt dygtige, og det vil også smitte af på min egen udvikling, siger Daniel Pold.