AC Horsens rejste sig og sejrede over AaB

25. april 2021

I torsdags leverede AC Horsens en uacceptabel indsats mod Vejle, og det resulterede i et 0-3 nederlag til lokalrivalerne, men søndag eftermiddag rejste ”de gule” sig igen i hjemmekampen mod AaB.

Hallur Hansson blev matchvinder efter en times spil, da han kanonerede bolden i kassen.

Det var Louka Prip, der havde kampens første nævneværdige afslutning i det fjerde minut, da

AC Horsens skal i kamp igen allerede på fredag den 30. april klokken 16.00, når Vejle kommer på AaB’s målmands Jacob Rinne afleverede bolden på tværs lige uden for feltet. Prip opsnappede bolden og afsluttede, men Rinne nåede på plads.

To minutter senere var bolden i netmaskerne bag Rinne efter godt forarbejde af Dyhr, Brajanac og Prip, men Hansson var offside i situationen. I den anden ende var der brug for Matej Delac i det 12. minut, da Fossum strøg ind i feltet efter et to-spil med Prica, men kroaten pillede pynten af ham med en stor redning.

Søren Reese forsøgte sig med et kraftfuldt hovedstød, som Rinne tog sig af, og Matej Delac nappede skuddet fra Jakob Ahlmann, der havde retning mod det korte hjørne.

AC Horsens fik en fremragende start på 2. halvleg, og der var kun spillet et par minutter, da Søren Reese forlængede et indkast til bageste stang, hvor Lirim Qamili dukkede op og forsøgte sig med en flad afslutning, men Rinne var på plads. Det var han også et par minutter senere, da Brajanac tvang ham ud i fuld længde med et godt forsøg.

Kampens eneste mål faldt i det 61. minut, da Louka Prip ude fra siden sendte et knaldhårdt frispark mod kassen, og Rinne måtte bokse bolden væk. Desværre for ham landede den hos Hansson, der resolut kanonerede bolden i kassen.

Herefter kontrollerede AC Horsens flot sejren hjem.

Der er kamp på CASA Arena Horsens igen allerede på fredag den 30. april klokken 16.00, når Vejle Boldklub kommer på besøg.

AC Horsens – AaB 1-0 (0-0)
1-0 Hallur Hansson (61.)

AC Horsens: Delac, Buus, Kiilerich, Reese, Ludwig, Dyhr, Jacobsen, Hansson, Prip, Qamili (Tengstedt, 74.), Brajanac (Brock-Madsen, 85.).

AaB: Rinne, Børsting, Ross, Thelander, Granli, Ahlmann (Hannesbo, 62.), Fossum, Ferreria, (Christensen, 72.), Rufo (Kusk, 62.), van Weert, Prica (Andersen, 62.).

Advarsel, AC Horsens: Jacobsen (31.)

Advarsel, AaB: Qamili (58.), Børsting (80.)

Dommer: Michael Tykgaard

Du kan finde statistik om kampen på superliga.dk.