AC Horsens forlænger med Rasmus Horup Hansen


9. april 2021

AC Horsens har forlænget aftalen med Rasmus Horup Hansen, der er målmandstræner på Akademiet.

Rasmus Horup Hansen har en fortid som målmand på Akademiet og kender dermed klubben og værdierne, der arbejdes efter i dagligdagen.

Head of Coaching Claus Troelsen er imponeret over Horup, der har udviklet sig meget på kort tid.

- Horup er en ung, fremadstormende målmandstræner, der har taget målmandsuddannelsen M2 gennem DBU, og han er en struktureret mand, der bruger mange timer på at lave det helt rigtige setup for sit målmandsteam. Peder Hansen er stadig chefmålmandstræner i AC Horsens, og det er en gave for en ung træner som Horup at kunne læne sig op ad en superligamålmandstræner, der er meget med på banen, for det lærer han meget af. Horup investerer meget af sin tid på målmændene i AC Horsens, og han har været drivkraften i forhold til at udvikle vores målmandscurriculum, der meget detaljeret beskriver, hvad de enkelte målmænd på de enkelte årgange skal træne. Lige nu er Horup også i gang med at udvikle målmandscamps til gavn for samarbejdsklubbernes målmænd og det er vores forventning, at det starter op efter sommerferien, fortæller Claus Troelsen.

Rasmus Horup Hansen ser frem til at fortsætte det gode arbejde på Akademiet.

- Det er fedt at være en del af Akademiet, for jeg får meget ud af det og lærer en masse af de andre, og det er dejligt at være med til at gøre målmændene bedre. Vi har et godt miljø, hvor man får en masse sparring, og det er samtidig et sted, hvor vi har det sjovt med hinanden. Alle trænere – uanset årgang – sparrer på lige fod. Ambitionen er at blive ved med at blive dygtigere og lære en masse og gøre produktet omkring målmændene endnu bedre, forklarer Horup.