AC Horsens afvikler kommunemesterskab i fodbold for U12-årgangen i byen


16. april 2021

Næste fredag og lørdag bliver der stor aktivitet på banerne på Langmarksvej. Vi kan lige nøjagtig afholde et 8- mands stævne med 2 kampe på hver bane og stadig overholde gældende COVID-19 regler.

Det bliver uden hujen og heppen på sidelinjen da det bliver et stævne uden tilskuere, så vi har valgt at kalde stævnet ”kommunemesterskab med afstand”.

Der er 9 hold tilmeldt som kommer til at spille kampe i 3 holds puljer om fredagen. Om lørdagen bliver puljerne brudt op så de 3 nr. 1 spiller mod hinanden nr. 2 mod nr. 2 osv.

Alle hold får 2 kampe om fredagen og 2 om lørdagen.

Af de 25 klubber der er i AC Horsens klubsamarbejde har 14 klubber tilmeldt sig. Horsens Nord er en sammenslutning af Østbirk, Gedved og Egebjerg. Sammenholdet er en sammenslutning af klubberne; Hornsyld, Rårup, Stouby og Stenderup. De 7 øvrige klubber er FC Horsens, Stensballe, FC Skanderborg, Lund, HFS, Løsning og Hatting/Torsted.

Vi håber på nogle rigtig gode kampe med masser af godt fodboldspil og mange mål.

FC Horsens har vundet pokalen de sidste 2 år, så det bliver spændende om det bliver til et hattrick i år.

Før hen har det været en tradition at vinder holdet af kommunemesterskabet blev hyldet på CASA Arena ved først kommende hjemmekamp for AC Horsens superligahold.

Som noget nyt i år, bliver alle deltagende hold inviteret ind på CASA Arena hvor alle spillere og trænere for hvert hold får en medalje overrakt som et personlig minde. Her får vinder holdet også den store pokal.

Det er vores håb at CASA Arena bliver åbnet op for tilskuere inden forårssæsonen slutter så drengene får den store oplevelse at blive hyldet på et fyldt CASA Arena.

 

Torben Knudsen

Stævneansvarlig

AC Horsens 

Foto: Charlotte Adsbøl